090824

det går fram åt.. :P

090824

håller på att fixa lite med bloggen så får se om det blir som jag vill :)

090824

seg som bara den ska snart köra ner till praktiken. Skriver lite senare idag efter jag träffat alle balle bus. :P då¨kommer uppdateringe på helgens aktiviteter.. :)

Emelie Carlsson<3

090819

har haft praktik idag som jag har haft hela veckan. Fick sluta klockan halv tre. lite segt hade ju lunch rast mellan ett och halv tre så kände att då kunde jag fått sluta tidigare.. :) Men men så är det ibland, jag och Linda hade i allafall roligt som vi har tsm när vi jobbar.. :)
Älsklingen kom innom en runda i dga och hälsade på ha nslutade ju tidigt idag.. :)

Ja som alla kanske har förståt så började jag min praktik nu i måndes på hun och kattmagasineti laholm, ska vara där nu i två veckor. Sen åker jag till Skråmered i tre veckor och praktiserar sen den 21 september blir det av till skolan igen :) Första dagen på hund och katt det var lite segt men men det får vara så efter praktiken i måndes så drog jag hem till älsklingen och kidnappade honom för att åka in till halmstad och gå på bio på våran ett årsdag. Sen var det hem till han och sova. Tidagen var lite seg som måndagen det är ju inte den roligaste praktiken jag haft precis. men mne så är det ibland. Idag har det varit ok. Men det ända som är roligt det är när det kommer någon man känner eller när Linda kommer ås man har någom att jobba med och snacka med. Hon är en rolig nu vän som jag har fått på jobbet.. Men ska åka ner till laholm nu och umgås med Jossan och krull



Emelie Carlsson<3

090817

ett år<33


Emelie Carlsson

090816

Nu är allt det hemliga för tobbe och min dag imorgon fixat.. :) Har jobbat i dag med fick vara i köket i ca 2 timmar var jätteglad :) har velat så där nu hur länge som hälst :)
Ska nana kudden nu så har det så bra så skriver jag i morgon om min praktik :)

Emelie Carlsson<3

17.50

Var hor doktorn innan.. Hon sa att jag är på bättrings vägen så skönt för mår inte alls bra.. Men hade jag mått bra hade jag ju inte varit sjuk. eller :P
Men men så är det ibland, snart ska mina föräldra iväg på middag hemma hos våra gamla grannar :) Sen så kommer älsklingen Jerry och Louise hit så ska vi kolla på film, men för tillfälet är jag inte så sugen för är hur seg som hälst.. men men det ska bli trevligt ändå.. :)



Emelie Carlsson<3

09,52

Och det är fredga och den ända som är i mitt huvud just nu är att jag sakanr min älskling och att jag ska jobba halv fem<3



Emelie Carlsson<3

11.22

Tänkte att do msom vill och så ju får fråga en massa saker om dom vill. Så man har en aning om vad folk vill läsa och kanske hur många det är som läser min blogg :)

22.09

Då är det snart sängen behöver villa nu när man är lite smått sjuk men men så är det ibland.. Är ju ledig imogon ska bli gott, så då tänkte jag umgås med min bff<3 Det ska bli kul att vi ska ha en dag för oss själva.. Var ju och Lämnade älsklingen hemma hos han innan med Jonas så nu ska man sova själv för första gången på ett tag.. Så känner mig lite ensam just nu. Men men det är ju bara inatt och ibland kan det vara bra att komma ifrån varandra lite gran.
Kom in för en liten stund sedan efter en liten stund ute med hundara och busade på fotbolls planen med hundarna och pappa det var lite kul för Lady var helt galen hon sprang och hon sprang.

När vi var ute på denna bus stunden så kom jag och tänka på när jag och tobbe träffades förra sommarne innan vi blev tsm, och alla minnena som finns kvar och den vecka som vi inte var tsm som vi smög runder för att ingen skulle veta att vi tyckte om varandra och sånt vi försökte leva lite hemligt. Jag kommer ihåg våran första kväll tsm som vi var hemma hos mig och kollade på film kommer ihåg vilken film, när han kysste mig för första gången, kommer ihåg så mtk som vi gjorde ibörjan som igår. Kommer ihåg hur han bad mina föräldrar köra upp han på våran 1 månads dag och när han kommer upp kommer han med en liten present där det ligger ett par öronhängen som är snurade jättefina och hur han helt plötsligt tar fram 10 röda roser som hänger på mitt rum på elevhemmen. Var så lycklig när dom kom upp..
Jag har så många härliga minnen med han och han är speciell för mig min första RIKTIGA kärlek. Jag vet hur vi att och pratade i telefon med varandra i timmatal och en kväll sitter vi och pratar om när vi tycker att det är okej för ett par att säga Jag Älskar Dig. För första gången och så säger vi att det måste ju gå ett tag så man värkligen vet vad man känner och inte är bara ett läng ord. Och skulle någon av oss säga det till den andra så skulle vi inte känna oss tvingade att säga det till den andra föräns hon eller han kände att det var rätt tillfälle. Samma kväll säger han att han aldrig känt så här innan för en tjej och att han älskar mig, då känner jag hur det kommer en tår ner för min kind och jag vet inte vad jag ska säga, även då kommer jag underfull med hur mycket jag saknar han och att jag tycker sjukt mkt om han. När vi ska säga hej då så kommer det helt från ingen stans: Jag Älskar Dig Tobias puss puss. När jag lägger på kommer jag på vad jag sagt i telefonen precis och det kännes helt rätt det var inte så att jag bara slängt ut det utan att det kom från hjärtat. <3 JAg säget till Anna som sitter vid bordet i köket på elevhemmen att hörde du vad jag sa? eller drömmer jag.. Det säger jag aldrig efter en vecka aldrig.. Då kommer den smarta Anna in i biled och säger Kännes det rätt så är det helt ok. :)
Och klart att det kändes rätt för det är ju sant Jag Älskar Ju Han Över Allt Annat. Han är en stor del av mitt liv. Visst vi har haft det jobbigt ibland men vilka har inte det i ett förhållande?? Men vi har alltid löst det på ett eller ett annat sätt. och se nu det var dom som inte trodde att det skulle hålla det fanns även dom som trodde att han bara var ute efter sex, med det vill jag säga att Tobbe är inte den personen han är en hur underbar person som hälst och han är tsm med mig för ´den personen jag är och för att han Älskar mig. Mår jag dåligt så finns han där och tar hand om mig, vilket vi båda gör för varandra. Men se dom som trodde en massa saker kolla om bara några få dagar har jag och Tobbe 1 år tsm. 1 helt underbat år tsm, vilket ska firas med familjen. Vi ska fira att det är han och jag och att vi älskar varandra<3 Tänk att det då innebär att vi har varit förlovade i 1 år med snart vad tiden går snabbt. <3
 Sorry om någon tycker att detta var ointressant men behövde skriva av mig och mina känslor. Och säga att Jag Älskar Min Pojkvän Över Allt Annat. Och glömde ju att det vi har är äkta och inget annat<3


 
Emelie Carlsson<3 


16.04

Sitter framför datorn och så kollar även på 7:e himlen sen ska jag plugga lite med mina apubok plus en massa andra saker.. har jobbat idag fick vara i lobby och sånt lite små tråkigt men det måste med göras.. I går så fick jag en ny utbildning i köket.. :) Blev jätteglad för ha velat få fler utbildningar nu ett tag.. :)
så men ska blogga lite mer sen kanske..

Emelie Carlsson<3


10,03

Då är det måndga igen och jag ska snart iväg och jobba ska äta lite först sen ska jag gå/kankse cykla med lady sen kör vi.. jobbar int eså länge i dag bara till kvart över fyra :) Men men har ju fått vara ledig i helgen.. :) det var väldigt behövligt..

Har hänt i helgen då.
fredes snackade med pilla och hade mys kväll med familjen och älsklingen vi hurde kuriren och åt pizza och kinamat. Det var så himla gott. :)
Lördes så var det en liten fest hos Erika(Landers) som går i min klass dit åkte älsk jag pilla och malin. Det blev kanske lite för lite dricka som togs med.. :) ´men men kul hade vi :) Så då ledde det till att igår var det en slappe dag för min och älsklingen<3 Vilket som kunne behövas sen åt vi fondy på kvällen väldigt gott :) Min pappa är så duktig på att laga mat.. Men ska gå och äta frukost nu sen får vi se vad som händer.. :) <33
  

 
Emelie Carlsson<3

17.15

Ledig nu så skönt, sitter i telefon med min pilla, saknar dig gumman. Har jobbat idag  och funderar på hur det ska bli imorgon om landers fest.. vill dit och ändå blir det svårt för att jaga vet itne hur vi komer dit eller hur om man kommer hem.. :)
Ska snart in i duschen . men men är väldigt seg..


Emelie Carlsson<3

12.44

Då är det tisdag och man ksa jobba stängning. :) ska bli kul för det ska bli min första gång.. Gårdagen då ja josse belv jätte fin i håret.. Bild kommer lite senare.. :)  Det blev massa olika färger på hennes slingning. belv nästan lite avis.
Har varit väldigt duktig i dga och städat lite i min gaderob och även plockat ur diskmaskine åt min mamma sen har jag gått en lång promenad med hundarna.. :) Det var riktigt skönt, sen ska jag bara slappa ett tag nu gör ska ju jobba mellan fyra och tolv.. :P
så blev det. :)


Emil kom igen kämpa. Du kommer att klara dig.

Emelie Carlsson<3


blondin eller vad?

då är det så att jag och min kära vän josefine löfgren har varit duktiga och gått 2,5 km idag och efter det var vi på maxi och handla de hårfärg till henne så hon kunde få slingor i håret.. :P Så nu har vi slingat hennes hår.. det ser väldogt roligt ut i mössan som hon fick ha på sig. :) 
      
så här såg hon ut i början innan vi fick i färgen. :) så här ser hon ut för tillfället.

Emelie Carlsson<3

Nytt!!

Nytt!!

Då fick jag fixa  en ny blogg med ett bättre namn som är rätt stavat. Ska även försöka att skriva oftare denna gången. :P
Har varit duktig och städat hela mitt rum idag inte för att det var stökigt det behövdes bara dammas av och dammsugas. :)
Är det någon som är duktig på att göra om bloggar och sånt så vill jag gärna ha lite hjälp.. :)
det kommer ett nytt inlägg lite senart..<3


Emelie Carlsson<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0