Plugg

Som rubriken är skriven så är det plugg för hela slanten. Men så är det när man går sista året. Men det ska bli lite skönt att slippa sitta i bänken och behöva plugga hela tiden han behööva en paus. har snart lov igen och detär inte längt till balen och den blir det studenten, kan det bli bättre nej det kan det inte.. :)

Var och hälsade på uppfödaren till min minsta vovve jack, Yvonne heter hon och det var jätteroligt att hälsa på henne det var ett tg sedan men ändå bor jag typ bara tio minuter i från henne när jag är i skolan men det har varit så mycket så jag har inte hunnit med det.. men nu var jag och min mamma där med min lilla hund och mammas hund med så åkte vi dit och fikade och kollade på hennes underbara valpar och dom andra godingarna.. snacka om att vara kelna när man kom dit. :) Dagny fick 7 underbart söta valpar för två veckor seda gosade lite med dom och henne hon var så stolt över dom, och det ska hon vara för dom är så söta allihopa.. :)

Nej nu ska jag gosa ner mig i sängen så det kan bli fredag så jag kan få åka hem till mon älskade pojkvän och fira valborg med han, Ida och hennes pojkvän Ponuts.. :) Vi ska ah så kul.. :) Längtar.. men dock blir det jobb hela helgen med det ska lbi trevligt och goa pengar men har så kul med mina jobbarkompisar med det får man inte glömma. :)

See ya <3


Så irriterad på idiorter.

Blev hackad i helgen och kan kanske veta vem den personen är. Men man vet aldrig.
Men så nu har jag ny facebook och ny mail, men det är ju så irritreande när det finns såna idioter som inte vet skillnaden mellan ditt och mitt..

Saknar min pojke med nu när jag är på skolan och han är hemma och har praktik..
Så ikväll har jag mys med min underbara pernilla och kollar på tv.. Har även pratat med min bff som är i thailand nu till i maj. Hon är grymt saknad. Hoppas hon har det underbart där borta.. :) <3

See ya<3


RSS 2.0