091126

Då är det trosadg ochg det är snart fredag en helg som ska umgås med Stephanie och för då ska vi till stockholm på horses showen.. :)
Det har varit en lagom jobbig vecka det hari nte varti så som jag villat, men så är det ibland. Har sakant min pojke mer än någonsin tagit sprutan för svin inflensan och det har ju inte gjort min arm så vidara arbets villig.. :(

Men sen har jag varit i stallet med och det har varit roligt, och igår nrä vi var där så flög jag av.. :P min busiga flicka..<3 Hon är helt underbar och är jätte duktig när man longerar henne. Så stolt över henne<3



091112

Då är det en ny torsdag och det innebär ju att det är fredag imorgon vilket gör att då blir det hem färd till pojek min och familjen<3 Lycklig.  Har pluggat som en galnig idag, både engelska b och i apu-boken men det är ju inte så konstig ska ju ha möte med Carl-johan imorgon. vet inte om jag vågar för om jag inte får gokännt av han kommer jag blir hur ledsen som hälst.
Har just nu en liten rast så jag kollar på the simsons. :) Men ska snart fortätta att plugga och dricka mitt underbara te. Så kanske kommer ett nytt inlägg lite senare.. :)
Bara för att Lollo bloggar lika mycker som jag nu<3


091111

Det har varit en väldig seg dag idag. Men så är det ibland. Fick gjort en del med mitt projekt. Och det är väldigt skönt. :)
Som ni som fäljer min blogg eller bara tittare in ibland nu har jag fixat en ny bakrund. Som är väldigt fin tog den hos Emma. Som är grymt duktig på att göra designer och har grymt bra göra för att fotografera.. Så som tack tycker jag att ni ska gå in på denna länken så får ni se för er själva. :) http://behindthecamera.blogg.se/.

Mina vänner är så underbara älskar er alla glöm inte det<3
Glöm aldrig det<3
Och jag älskar även min pojkvän även om det inte alltid kommer fram så är han min och bara min<3


091110

Tidagen var ok. Mådde inte jättebra men så är det när man är förkyld och kanske på väg att få feber.
Har nästan precis kommit hem för har varit med Unghäst kursen på clinki på plönninge. Det var väldit rolig men den sista halv timmen höll jag på att somna för jag var så trött och frös som bara den. Men det var väldigt lärorikt. Och nu är man på elevhemmen igen och lollo gjorde varm oboy till oss och nu kollar jag på film själv för pilla vet jag inte vad hon gör sandra är hos sig och lollo bloggar hos sig tror jag och hon ville inte kolla på min film. :/ men ska ändå gå och lägga mig efter detta. Är helt slut måste få sova mer än vad jag har gjort nu dom sista dagarna. :) 
 


091109

Fars dag igår det firade vi med att äta kalkon hos min farmor medand min pappa var i växjö och sen var det för mig att köra till jobbet fick hoppa in och jobba för någon. :) Har hjälp men kompis idag med att hitta sin blogg här. det går bra så nu är hon helt galen med att lägga upp bilder :)
var och kolade på när min kära pojkvän var och spelade innebandy igår det var en sponnsor grej. och hans lag vann allt snacka om att jag är stolt :) <3



091107

Då är det lördag gott ska kolla på film med vänner idaga ska vli mysigt.. :)
Går dagen var toppen när jobbarkompisarna var här, det var inte så många som jag trodde att det skulle vara med kul hade vi. :) Tror inte att Anna har haft så roligt som hon hade igår när vi alla gjodre så hon höll på att vika sig dubbelt eller tex när hon döpte om Linus till Cissi :P
Snacka om att vi hade kul..
Tack ännu en gån flickor..<3


091104

Då är det skolvecka igen efter ett gott höstlov med massa roliga saker<3
Som tillexempel fyllde i mina tatueringar, sen jobbade jag umgicks med min bästa vän cyklade ca 2-3 km med deen stora hunden. Umgicks med min poje var på halloween party hos Madde och hade tevlig var ut med kompisar på krogen firade Milla som blivit stor flicka och får gå på krogen var och köpte skor med min mamma<3 Träffade alle i halmsta var hemma i hennes och Andreas lägenhet och fikade på stan mysigt<3

Så nu är det tillbaka till långa nättrar med pluggande men har i alla fall blivit klar med en sak som jag skulle varit klar med i ettan och det är två av fyra saker som ska in till en lärare och det var så att jag fick bara två av uppgifterna i tager för att göra det lättar för mig :)

Men nu när jag pluggar så fick jag ju ta en liten rast för att blogga lite :P
Sitter ju i min klasskompis Sandras storasysters lägenhet här i tvååker medans dom spelar Wii och jag pluggar får ju vara lite social. :) Plu att jag och Annellie har börjat rida två gåbnger i veckan på en varis sköthäst som bor tsm ca 1,5 mil från oss<3 Och det har gått topper än så länge har ju bara ridigt dom två gånger nu. Så är rätt sleten och sen nästa vecka ska jag och lollo börja bli ordentliga sluta äta godis hon ska sluta röka jag ska sluta bita på naglarna och äta nyttigare och börja att gå plus att vi ska vara på skolan en dag i vecka och cykla på motions cyklarna. :)

Så hej nästa vecka nu ska vi fiksa detta jag och lollo<3
Och imorgon ska vi på en ny haloween fest med alla treor på skolan och det ska bli jättekul<3
ÄR det någon som kanske vill hjälpa mig med min blogg och göra om den vill få den lite finare<3 Och om det är någon som vill det tack så mycket<3


RSS 2.0