Vårern<3

Nu är våren på väg så skönt.. :)
Vilket innebära att alla underbara bilar kommer ut, man behöver inte gå med tjocka vinter jackor hela tiden
och då blir det snart sommar så man kan ha bekin och en himla mycket annat.. :P
Var på Lalandia förra veckan med min familj och en del till från min släkt för min morfar fyllde 60 så vi åkte och har roligt med familjen.<3
Sen kom jag hem och åkte till älsklingen och efter det så blev det en massa jobb i helgen men en massa underbar tid med Björn med..:)


Lalandia

Som ni kan läsa är jag inte i sverige längre är nu i danmark tills på fredag för min morfar fyller år på torsdag och då är vi här och irar han med mina mostrar och deras respektive och deras barn.
Har en massa plugg med mig med så jag pluggar nu när jag har en liten lugn stund men det varade inte så länge för har badat och åkt bil hela dagen så är rätt sleten.. :P Saknar min älskling väldigt mycket.
Men får träffa han på fredag och då ska jag även träffa min Bff (Milla) och hennes pojke Niklas. DÅ ska vi äta och kolal film ska äta lite gott med.. :)
Så är det men nu ska jag gräva ner mig i annat. hörs senare så får ni kanske lite bilder med.. :)

See ya<3


1 månad<3

Då är det onsdag och jag och sötnosen har varit tsm i 1 månad så glad för att jag har han. :)

Har varit duktig och varit på friskis och svettis idag med min älsklings steff.
Vi var så grymt duktiga vi ägde ju lätt alla, och roligt hade vi och imorgon är det
body pump, kommer vara färdig tränad til helgen och nästa vecka är det samma sak som gäller. :)
Det är så grymt skönt att träna och med någon som är lika villig till att göra det som jag och som med vill
träna efter skolan och ha sälskap.

Har kollar på säsongs starten på Grey´s.
Men känner att det är nog dags för mig att gå hem för mår grymt dåligt. Mår illa och har ont i magen och allmänt sleten. SÅ sängen blir det nu.. Ses imorgon<3



See ya<3


Tisdag plugg för morgon dagen. :)

Sitter inne på mitt rum med Pilla och Åsa och kollar på desperata housewives. Har längtat så efter det.. :)
Har även varit duktig med Steff för vi har tränat idag och ska göra det imorgon med..:) Det var väldigt roligt och skönt kan behöva det för att få den koppen som jag vill ha till sommaren 2010. :)
Men nu ska jag åter gå till mitt plugg och tv. :)

See ya<3


lovet är slut nu.

Då börjar skolveckorna igen. Men måndagen börjar med att läraren är sjuk så är ledig i dag men men då hinner jag med en massa annat som jag ska göra tex handla, väntar bara på pilla.
Sen ska jag plugga på samhälle har prov om hur sverige styrs imorgon.. Är inte så pepp på det men vad gör man inte. Det är ju tyvärr ett måste. Sen ska jag även träna hade jga tänkt, ska bli skönt. :) <3

Har haft en underbar helg men sötnosen. Det började med att jga körde till markaryd i lördes vid 3 tiden och gick in och såg min kära pojkvän och hans klass kompis slappa i sängen och soffan lagom bakis. :P Sen stack vi och handlade och köpte mat för det skulle bli bio senare, vilket var väldigt mysigt. Sen på söndagen slappade vi hela dagen och bara myste. Björn Tycker om dig något enormt<3

See ya<3


RSS 2.0