Gratis sms :)

om du vill ha gratis sms.. :)
<a href="http://www.smslandet.se/?r=365229" target="_blank"><b>Gratis SMS</b></a>

28 januari 2010

Då var det torsdag igen och helgen är grymt längtat efter. I morgon blir det utgång sen hem och sova, på lördag blir det bio med den speciella! Ska bli grymt underbart ska kolla på Avatar som det ser ut nu. Sen blir det hem färd och mys i soffan.
Idag har vi 80 dagars på skolan vilket innebär ett nytt tema och då är det Astrid Lindgren så jag gick till skolan för att kolla på dom och se om det gick men vilket det tyvärr inte gjorde, men är en jäkligt grymt snygg Karlsson på taket. :)
Är hemma från skolan idag för min röst har svikit mig den vill inte alls som jag inte äns mina lärare tyckte jag skulle vara kvar i skolan då låter man inte vackert. Men så är det ibland, så nu är det massa te och honung, plus en massa vilande och lite pluggande, för här hemma behöver man inte patara med någon.. Lite skönt för då behöver man inte sänga samma sak 200 gånger.. :P
Men men så är det ibald vill inte ha snön längre för den gör ju inte så jag blir bättre precis.. :(
Men som jag sa innan blir det utgång med mina underbara vänner imorgon ska bli kul för har inte sett dom på några veckor nu längtar, och den spceiella ska jag träffa hela helgen ska bli underbart kan inte vänt vill hem nu!!!
 Men men nu ska det bli mer läsande och lite plugg.. :)
Ses kanske senare <3



Emelie Carlsson


Engelska B

Segt att ha engalska vill inte vill bara hem och sova.. :P
Varför ska man vara i skolan?? skönt att vi slutar snart.. :) Jobba och fira Annelie i helgen.. :) MIn lilla flicka har blivit stor.. :) Systemet för annelie :)

Kanske ska åter gå till det jag höll på med så jag inte går min engleksa lärare efter mig.. :P


13 Januari 2010

Onsdag och är seg som bara den.. Körde upp till skolan sent igår kväll för att slippa gå upp tidigt imorse.. :P
Var ju hemma igår för att tattuera mig.. :) Blev väldigt nöjd. Så Frida förjde med mig och även hon gjorde en tattuering. Så vi hade en heldag nere i ängelholm.. och nu håller jag på att plugga och när jag tam ina pauser så ska jag packa upp allt och funderar på att gå och fixa en kopp te.. :)

Emelie Carlsson<3


5 Januari 2009

Har varit med duktig och fixat med min klänning till balen idag och blev super näjd efter att ha provar 15 olika klänningar.. :P Hade med mig mamma och Alle när jag kollade på klännningarna och dom fick allt vacket hjälpa mig..:) Sen blev det lite annan shopping med, me like me like. :) och nu är det sms som gäller och kollar film the rock. sen blir det kanske lite plugg för det måste göras.. :P
Hörs kanske lite senare<3
You make me Smile<3

Emelie Carlsson<3


4 januari 2010

Då är det måndag och det är en vecka kvar innan lovet är slut gud vad tiden går fort.. Men nu så är det inte så länge kvar tills man tar studenten heller, ska kolla på kläning imorgon men har ingen att gå med så det måste lösas.. Har precis varit ute och gott i det mysiga vinervädret med hundarna och det är så kul att kolla på dom för båda älskar snö, mina snömonster. Imorgon blir det staden med mamma efter det blir det hem till alla för att kolla på film med Alle jag Milla och kanske Andreas och Niklas med men vet inte.. Men nu blir det sängen och drömmarnas land där allt är som man vill att det ska vara<3

Emelie Carlsson<3


100103

Då är det ett nytt år och ny månad. Året slutade kanske inte så som jag hade planerat men det är sånt som händer. Men hade en underbar nyår med mina vänner och så so mgjorde det värt att fira nyår. Sen så var det utgång igår med dom underbara<3 och det blev en fat fylld kväll med mycket gott och roligt folk. :) Sne idag är det till att åka och kolla på Krull och Steff när dom ska tävla lite med pollanra.. :) SÅ då blevdet en tidig uppgång för en som gick och la sig för inte så länge sedan. Men så är det. Gårdagen då så var jag med min underbara familj och min farmor och även min faste och hennes man och deras yngsta dotter och kollarde på bio - Luftslottet som sprängdes. Den var helt ok förutom när det blir ett sönderslaget förnster för det var inte många som var berädda för det så min faster höll på at landa i mitt knä.. :) Sen efter det blev det Wild West och sne hem för att förfesta och efter det dra till halmstad igen för utgång. Tänkte så här nu när det är nytt år så ska man kanske försöka blir lite bättre på att uppdatrar här med. kan ju kanske behöva skriva av sig lite mer nu.. :)

Emelie Carlsson


RSS 2.0